Teaterträff i Falkenberg 8/2

Hej alla!

Tänkte lägga upp lite bilder från vår teaterträff i Måndags på Kålles hemaarena Paraplyteaterns lokaler i Falkenberg. För er som inte var med oss denna snöiga februarikväll kan jag berätta att vi förutom rolldelning fick testa vårt minne i olika dramaövningar och prova på improvisationsteater. Oj, vad det var roligt....och svårt visade det sig. Jag tror att minnes- och koncentrationsövningar är något som vi måste lägga lite energi på under våren, eller vad tror ni? :-)

De flesta rollerna är nu utdelade, för oss i ensamblen så fick vi ett mail i går av producent Johanna med hela rolllistan. Nu gäller det att lusläsa manuset, göra rollanalyser och riktigt gotta in sig i 1200-talet. Under våren kommer vi förhoppningsvis att få träffa några föreläsare som kommer att berätta för oss om kläder och levnadssätt under denna tid. Ruskigt spännande!
Har ni några idèer på föreläsare så hör av er till Johanna!

Vi har även satt ihop en marknadsföringsgrupp som hade sitt första möte 30/1. Marknadsföringsgruppen består av Ulf A, Johanna N, Tina R, Pelle H, Marie F och så jag själv. Vi hann disskutera igenom mycket och har en hel del att stå i den närmsta tiden. Mer info om vårt arbete kommer!

Medans Kålle är iväg och jobbar på sin solbränna så kommer vi att passa på att jobba på våra röster. Med Daniella Glemmes hjälp skall vi alla få möjlighet att utvekla våra sångkunskaper och framförallt lära oss sångtekniker som är till för alla i ensamblen.

Ja, våren har helt enkelt mycket spännande att erbjuda för oss alla!

Simma Lugnt
Stora kramar Agneta (JAM)














RSS 2.0