Bilden signerad Ingvar Erlström



Nu är vår nya bild, signerad Ingvar Erlström, färdig. Denna kommer att pryda våra affischer, programblad, flyers o.s.v. och precis som på bilden så kommer spelets huvudpersoner att bära just röda kläder.
Visst är den härlig?

Ramlade in på en hemsida för teaternyheter i Sverige och hittade Trampa inte på min tröskel omnämnd i artikeln "sommrigt sevärt i Söder". Journalisten Björn Gunnarsson har tipsat om oss i sin "Sommartipslista", dessutom finns en liten fin länk till bloggen. Det tackar vi för! Finns att läsa här

//Agneta


Att göra scen av en håla

Hej på er!
Under helgen som var har vi i ensemblen hunnit med mycket. Vi har haft roliga dramalekar med Kålle i en lagom varm lada på Annies gård, läst repliker på gräsmattan när solstrålarna hittade fram genom regntunga skyar och sprungit fram och tillbaka i hålan i regnkläder och gummistövlar under härliga rep. Dessutom håller vi för fullt på med att leta fram scenen som har tagits i besittning av mängder med löv, ogräs, sten och annat. Bänkarna som under dessa tre år av vila blivit murkna och ostabila behöver en ordentlig genomgång, det är sådant vi tokiga brockhusenmedlemmar glatt pysslar med under alldeles för kalla vårhelger. När sedan slutet av sommaren och vår premiär närmar sig kan vi utlova en underbar och oförglömlig spelplats!
På återseende!
//Agneta

Bilder från Teaterrepen i Torsdags!!

På återseende nästa helg!!

RSS 2.0